¨

78-årig udsat for hjemmerøveri

Natten til mandag blev en 78-årig mand vækket af to hjemmerøvere midt om natten. De truede sig til 1000 kroner og naboens nøgle, før de forsvandt. Politiet søger vidner til sagen, der skete lige nord for Jyderup.

En 78-årig mand, der bor på Smedelodden i Stigs Bjergby blev natten til mandag omkring kl. 0230 vækket, da to mænd formentlig i alderen 25-30 år kom ind i rækkehuset, hvor den ældre mand bor. Døren til rækkehuset var ikke låst.

 

De to gerningsmænd havde dækket deres ansigter, men ud fra stemmerne kunne forurettede konstatere, at de talte dansk med lokal accent. De lagde en pude over hovedet på forurettede, og han blev truet til at udlevere kontanter.

 

De to røvere truede forurettede til at udlevere i alt 1000 kr., og de fik også den 78-årige til at udlevere en nøgle til naboens rækkehus, hvor gerningsmændene var inde efterfølgende. Det vides ikke, hvad der er stjålet fra naboen, der ikke var hjemme.

 

Røverne bandt forurettede til en stol med slips, som de fandt på stedet, men det lykkedes forurettede at vriste sig fri efter at være bundet i ca. 10 minutter,  og efter røverne var gået fra stedet.

 

 Forurettede kunne ikke ringe til politiet, da røverne havde klippet ledningen over til forurettedes telefon.

  

Politiet blev først kontaktet her i formiddag, da forurettede fik besøg af en medarbejder fra hjemmeplejen, der tilkaldte politiet.

 

Lokalpolitiet i Holbæk søger vidner og andre,  der har oplysninger om sagen. Ring til politiet på tlf. 114.

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App