36-årig anholdt for røveri mod supermarked

Torsdag eftermiddag begik en mand røveri mod Dagli' Brugsen i Regstrup ved Holbæk ved at true personalet med en pistol. Politiet anholdt ham efterfølgende og vil nu undersøge, om han er involveret i de fire øvrige røverier i Nordvestsjælland i denne uge.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Nordvestsjælland har i denne uge været særdeles plaget af røverier mod supermarkeder, og torsdag eftermiddag lidt efter klokken 17 skete endnu et. Klokken 17.16 modtog politiet en melding om, at der netop havde været røveri mod Dagli’ Brugsen på Nørupvej i Regstrup ved Holbæk.

En maskeret røver havde ved at true med en pistol fået udleveret kontanter samt nogle pakker cigaretter. Røveren flygtede fra stedet i en personbil, som politiet kort efter fik kontakt med på Amtsvejen i retning mod Snertinge.

Flugtbilen kørte med høj hastighed og kørte kort efter ud på en mark på grund af et punkteret dæk. Røveren fortsatte dog lidt videre i bilen, indtil politiet udramatisk fik den standset på Kalundborgvej, således at politiet kunne anholde en 36-årig mand fra Mørkøv som mistænkt for røveriet.

Varetægtsfængsling giver arbejdsro

Bilen blev taget med med henblik på nærmere undersøgelse, og politiet fandt både det anvendte våben samt udbyttet fra røveriet i forbindelse med undersøgelse af bilen. Den 36-årige blev afhørt til sagen og vil blive fremstillet i grundlovsforhør ved Retten i Holbæk fredag klokken 11.30.

Mandag og tirsdag i denne uge var supermarkeder i Svinninge, Vig og Hørve samt et aportek i Jyderup ramt af røverier, og politiet vil nu se på, om der er en sammenhæng mellem dem og den anholdte, der bliver fremstillet i grundlovsforhør fredag.

- Vi håber selvfølgelig at få ham varetægtsfængslet, så vi kan få arbejdsro til at undersøge, om han skulle have forbindelse til de andre røverier. Der har også været nogle røverier mod andre Dagli' Brugsen butikker ind mod Roskilde, og der ser vi selvfølgelig også på, om han er involveret, nu han er taget for et røveri mod en Dagli' Brugsen.