3 af Danmarks rigeste bor her i regionen

En ny liste over Danmarks rigeste personer afslører, at der er kommet 2 nye med på listen her fra regionen i forhold til sidste års top 100.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Der er nu 3 personer her fra regionen med på listen over Danmarks 100 rigeste personer. Det skriver Berlingske Business Magasin.

Listen bliver lavet hvert år, og i 2012 talte den kun en enkelt person her fra området. Nu er der 3.

Rigmændene fordeler sig på byerne Sorø, Holbæk og Nysted, og tilsammen skulle personerne være gode for en formue på 3,2 milliarder kroner.

Bedst placeret på listen er Lars Christensen, der er direktør i medicinalvirksomheden Pharmacosmos i Holbæk. Han er nummer 57 og en af områdets nye på listen. Ifølge Berlingske skal han have en personlig formue på 1,3 milliarder kroner.

Nysted og Sorø med

På listens 77. plads er der også en ny kandidat. Familien Husted-Andersen fra Nysted står bag virksomheden Codan Medical Group, som producerer hospitalsartikler. Firmaet er ejet af søstrene Deirdre, Alexandra og Stefanie Husted-Andersen, der tilsammen skulle være gode for en formue på 1,1 milliarder kroner.

Sorø er også repræsenteret på listen med den eneste nuværende person på listen her fra lokalområdet, som også var blandt Danmarks 100 rigeste sidste år. Det er virksomheden Sorana med Lorentz Jørgensen bag roret, som er gået fra en 88. plads i 2012 til en plads som nummer 92 i år. Sorana er et investeringsselskab, og Lorentz Jørgensen skulle være god for 850 millioner kroner.