¨

17-årig dømt for seksuelle overgreb

Foto: TV ØST

Drengen har åbenbart smag for ældre kvinder. Først truede han en 78-årig kvinde med pistol og forsøgte at få hende til at tage tøjet af. Senere tvang han en 35-årig til oralsex. Det fik han mandag dom for.

Retten i Holbæk idømte i går en 17-årig mand 2 måneder på en lukket institution og siden et år på en åben institution. Det skriver Nordvestnyt.dk.

Dommen faldt, fordi den unge mand den 24. maj sidste år standsede en 78-årig kvinde, der kom kørende i en bil, og fik hende overtalt til at tage ham med til et sommerhus i Odsherred. Vel ankommet i huset trak drengen en pistol, og truede med at skyde kvinden, hvis ikke hun tog tøjet af. Det nægtede kvinden, og episoden endte med, at begge kørte fra stedet igen, og manden på et tidspunkt steg ud af bilen.

D. 13. juli var det den unge mand, der på det tidspunkt var 16 år gammel, der kom kørende i bil, og tilbød en 35 årig kvinde et lift til stationen i Vig. Pludselig kostede turen imidlertid penge, og da kvinden ikke kunne betale, tvang den 16 årige dreng kvinden til oralsex.

Drengen erkendte sig skyldig i retten. Han kommer i de næste to år under tilsyn fra kommunen.

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App