16-årige gennembanket på toilet

En 20 årig mand blev i dag varetægtsfængslet frem til 6. januar sigtet for at have deltaget i et overfald på to 16-årige drenge. Endnu en gerningsmand eftersøges.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

De to 16-årige drenge fra Holbæk blev lørdag morgen gennembanket og fik frarøvet deres punge, da de ventede på toget.

De to drenge sad i ventesalen, da en gruppe på tre til fire personer henvendte sig til dem. Ifølge Midt- og Vestsjællands Politi blev de to 16-årige slået flere gange i ventesalen og derefter slæbt ud på et toilet, hvor de blev sparket i hovedet og på kroppen og fik frarøvet deres penge.

Politiet har efter at have studeret overvågningsbilleder fra togstationen anholdt en 20-årig mand fra lokalområdet. Han blev søndag eftermiddag fremstillet i et grundlovsforhør og varetægtsfænglet i 3 uger. 

Ud fra overvågningsbillederne efterlyser politiet endnu en gerningsmand. Han beskrives som 18-20 år. Udenlandsk udseende og omkring 165-170 cm høj. Ved overfaldet havde han spraglet hættetrøje i lyse farver og blå cowboybukser på.

-Det er et groft røveri , så vi satser på hurtigt at få fat i de øvrige gerningsmænd, siger vagtchefen ved Midt- og Vestsjællands Politi.