16-årig stukket med kniv i benet

En 16-årig dreng blev mandag eftermiddag stukket i benet med en kniv i Holbæk.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Den 16-årig har forklaret politiet, at han klokken 16.30 var kommet gående ad Ahlgade sammen med to venner, da han kom i et skænderi med en ung mand.

Uoverensstemmelsen var af uvisse årsager opstået, da den 16-årige passede den unge mand, der kom gående i modsatte retning sammen med en yngre pige.

Den 16-åriges venner fik skilt de to parter ad, men lidt længere nede ad gaden vendte den unge mand pludselig tilbage.

Blev stukket af anden ung mand

I første omgang spærrede han vejen for den 16-årige. Herefter blev den 16-årige så pludselig slået i hovedet og bagfra stukket i benet med en kniv.

Det var en anden ung mand, der ikke tidligere havde været involveret i skænderiet, der stod bag.

Begge unge mænd forsvandt derefter fra stedet i en ukendt retning.

Den 16-årige blev herefter taget på skadestuen, hvor han fik behandling for sine skader.

Efterlyser vidner

Politiet har ikke fundet nogle af de implicerede og leder nu efter vidner, der kan have oplysninger i sagen.

  • Den unge mand, der førte kniven beskrives som værende en ung mand af anden etnisk baggrund. Han var iført en blå trøje med en hætte over hovedet.

     

  • Den unge mand, der var i et skænderi med den 16-årige beskrives som værende omkring 15 til 17 år gammel. Han var omkring 165 til 170 centimeter høj og tynd af bygning. Han var af anden etnisk baggrund end dansk og havde mørkt hår med en såkaldt army-cut. Håret var lidt krøllet i toppen. Han var iført en hvid trøje og grønne bukser af mærket Karl Kani.

     

  • Pigen, der fulgtes med den unge mand var omkring 14 til 15 år gammel. Hun var cirka 160 centimeter høj. Hun var tynd og bliver beskrevet som værende af dansk baggrund, men lidt mørk i huden. Hun havde mørkt langt hår.