¨

Voldsomt slagsmål i Nykøbing Falster - politiet søger vidner

To grupper var lørdag aften i et stort slagsmål omkring "Cementen" i Nykøbing Falsterlørdag aften. Politiet søger nu vidner til episoden. Foto: Presse-fotos.dk

Politiet søger vidner efter et gruppeslagsmål lørdag aften i Nykøbing Falster.

Lørdag aften klokken 21.41 blev Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi kaldt til området omkring "Cementen" i Nykøbing Falster, som ligger tæt på Nykøbing Falster Hallen. Her har forbipasserende set et større slagsmål mellem to grupper, men da politiet dukker op, er alle på nær én pistvæk.

- Vi kommer frem og får kun kontakt til en enkelt ung fyr på 27 år fra Nykøbing. Han har helt tydeligt været i slagsmål og bliver bragt til hospitalet for at få behandling, siger Ole Hald, vagtchef ved Sydsjællands- og Lolland-Falsters Politi.

Der er ikke nogen, der vil fortælle politiet om, hvad årsagen er til det her er

Ole Hald, vagtchef, Sydsjællands- og Lolland-Falsters Politi

Senere får politiet kontakt til en mand mere.

- Resten af grupperingen er væk. Senere kommer der så en 23-årig til sygehuset, som ikke har lidt nogen overlast, men som også har været en del af det, siger Ole Hald.

Selvom politiet har fået kontakt til de to mænd, ved det stadig ikke, hvad slagsmålet handlede om.

- Der er ikke nogen, der vil fortælle politiet om, hvad årsagen er til det her er. Derfor må vi selv prøve at se, om vi kan støve noget om. Derfor er vi selvfølgelig meget interesserede i at få henvendelser fra nogen, der kan have kendskab til det her, siger vagtchef Ole Hald.

Har man oplysninger i sagen, kan man kontakte politiet på telefon 1-1-4.

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App