Voldsomt hjemmerøveri mod kvinde på Falster

En 49-årig kvinde fra Nordfalster blev mandag aften overfaldet i sit hjem, skubbet omkuld og blev ramt af flere slag og spark.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

En 49-årig kvinde fra Falster fik sig mandag aften en slem overraskelse, da hun åbnede sin hoveddør.
 
Kvinden gik ud for at åbne døren, efter at der var blevet banket på. Men i det hun åbnede op, blev hun overfaldet af en mand, som slog og sparkede hende flere gange, oplyser vagtchef Søren Østervig fra Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi.
 
- Hun falder ned på gulvet og får flere spark i ryggen, siger vagtchefen til Ritzau.
 
Gerningsmanden løb derefter videre ind i huset og stjal en række ting. Politiet har endnu ikke gjort op, hvad han slap af sted med. Det er også uvist, hvordan han flygtede fra huset, der ligger på Riserupvej i Øster Kippinge på det nordlige Falster.
 
Kvinden slap ifølge politiet uden de store skader, men er ifølge Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi stadig indlagt.
 
 - Kvinden er stadig på hospitalet til observation, men der ser ud til, at hun fysisk er sluppet forholdsvist heldigt fra overfaldet, fortæller morgenens vagtchef Ove Kristoffersen til TV ØST.
 
Han oplyser, at sagen nu er overdraget til politiets efterforskningsafdeling - men understreger, at der er tale om en meget sjælden forseelse.
 
- Det er heldigvis meget usædvanligt - og det er efterhånden længe siden, at vi har set sådan en forseelse sidst, siger Ove Kristoffersen tirsdag morgen.
 
Gerningsmanden talte ifølge dansk, var iført en rød bluse og sorte bukser samt en sort elefanthue.
/ritzau/ + TV ØST