¨

Vicki Berlin er årets Dirch

Foto: TV ØST

Ved Revyernes Revy blev Vicki Berlin kåret til Årets Revykunstner for sin præstation i Nykøbing F. Revyen.

For fulde huse i Cirkusrevyens telt på Bakken søndag aften er Vicki Berlin kåret til Årets Revykunstner, kaldet Årets Dirch, for sin optræden i Nykøbing F. Revyen.

- Det er fuldstændig fantastisk. Bare at se det logo sammen med mit navn. Det kan jeg slet ikke forstå. Det er helt uvirkeligt, siger Vicki Berlin.

Hun var nomineret sammen med Tommy Kenter, Revyperler på stribe, og Bente Eskesen, Dragsholmrevyen.

- Jeg har faktisk altid kaldt mig selv for den evige to'er, for uanset hvad jeg har været med i, så er jeg altid blevet nummer to. Så det her er faktisk første gang, jeg har brudt den dårlige kurve, lyder det fra en storsmilende Vicki Berlin.

Årets Revy var en konkurrence mellem Dragsholmrevyen, Hjørring Revyen og Nykøbing F. Revyen, og vinderen blev Hjørring Revyen.

Koreografen Susanne Breuning modtog Revyprisen 2011. Skuespillerne kårede selv deres æreskunstner, som i år blev Ulla Jessen.

Årets Revyforfatter er Carl-Erik Sørensen, Hjørring Revyen, mens Årets Revykomponist er Mickey Holm-Pless.

Prismodtagerne får hver en check på 10.000 kroner, som er sponsoreret af henholdsvis Billed-Bladet, Koda, Bikubenfonden og Revydanmark.

Revyernes Revy finder sted en gang om året og er sammensat af numre fra alle landets revyer, og de medvirkende optræder med deres numre fra revyerne.

01:59 Luk video

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App