En fløjet til Rigshospitalet efter frontalulykke

Både politi og redningsmandskab er rykket ud til et færdselsuheld ved Nysted på Lolland, hvor der er sket et færdselsuheld mellem to biler.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

En person er blevet fløjet med lægehelikopter til Rigshospitalet i København, mens to personer er kørt til det lokale sygehus, efter to biler lørdag middag kørte frontalt sammen på Sakskøbingvej på Lolland.

quote Man regner med, at det er den lavtstående sol, der har blændet den ene bilist og er skyld i ulykken

Ole Hald, vagtchef ved Sydsjælland og Lolland-Falsters Politi

Det oplyser Sydsjælland og Lolland-Falsters Politi.

- Vi fik anmeldelsen om uheldet klokken 12.54, som lød på, at to biler skulle være kørt frontalt sammen, siger Ole Hald, vagtchef ved Sydsjælland og Lolland-Falsters Politi, til TV2 ØST.

Vejen blev kort efter spærret i begge retninger for al trafik. Kort før klokken 15.00 blev afspærringen ophævet.

 

- Der er selvfølgelig sendt ambulance og redningsmandskab afsted. Vi er også dernede, ligesom der er landet en lægehelikopter, tilføjer vagtchefen.

Tre personer fastklemt

På Twitter oplyser politiet, at tre tilskadekomne personer er bragt til hospitalet. Ingen af de tre personer at ifølge politiet i livsfare.

- Man regner med, at det er den lavtstående sol, der har blændet den ene bilist og er skyld i ulykken. Der er tre tilskadekomne, hvoraf to er kørt til lokale sygehuse, og en tredje er fløjet til Rigshospitalet. Der er ingen, der er livsfare, siger Ole Hald til Ekstra Bladet.

 

Sakskøbingvej ved Nysted mellem Store Musse og frakørsel mod Karleby (Øster Ulslev) er spærret i begge retninger, mens politi og redningsmandskab arbejder på stedet.
Sakskøbingvej ved Nysted mellem Store Musse og frakørsel mod Karleby (Øster Ulslev) er spærret i begge retninger, mens politi og redningsmandskab arbejder på stedet. Foto: presse-fotos.dk / drone-fotos.nu