Ung kvinde alvorligt kvæstet i ulykke - uden for livsfare

En ung kvinde er hårdt kvæstet blevet fløjet til Rigshospitalet efter en trafikulykke fredag morgen. Her stødte en personbil og en skraldebil sammen.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

En 18-årig kvinde er hårdt kvæstet blevet fløjet til behandling på Rigshospitalets Traumecenter efter en alvorlig trafikulykke fredag morgen nær Grænge ved Saksløbing på Lolland.

Det oplyser Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi til TV ØST.

- Vi arbejder stadig på stedet, men vi kan endnu ikke sige meget om selve ulykken, siger politiets vagtchef Ove Kristoffersen. 

Måtte klippes fri

Ulykken er sket på hovedvejen mellem Sakskøbing og Nykøbing Falster, hvor en personbil og en skraldebil klokken 5:52 stødte sammen.

Ulykken skete, da en skraldebil krydsede hovedvejen under indsamlingen af skrald. På turen tværs over vejen blev skyaldebilen ramt i siden af kvindens bil

Især forenden af kvindens bil fik store skader, og bilens ratstamme blev mast ind i hendes brystkasse, og hun måtte klippes fri af bilen. Hun blev fløjet til behandling på traumecenteret, da der var tegn på indre kvæstelser.

- Kvinden var ved bevidsthed, da helikopteren fløj fra Lolland, men vi kender ikke på nuværende tidspunkt hendes tilstand nærmere, siger vagtchefen.

En bilinspektør er tilkaldt til stedet for at undersøge de nærmere omstændigheder ved ulykken.

 

Kviden meldes fredag eftermiddag uden for livsfare, men vil fortsat være indlagt på Rigshospitalets Traumecenter, så de lige kan holde øje med hende.