¨

Uheldig trafikkampagne

Foto: TV ØST

Guldborgsund Kommune startede ved sommerferien en trafikkampagne ved Brydebjergskolen ved Øster Ulslev. Men blot få dage efter skulle skolen lukke. Det er ren provokation, mener de lokale.

 

I Øster Ulslev på Lolland troede de egentlig, at skolen var lukket for altid. Men så få dage efter kom der alligevel nyt liv til skolen. Nemlig et skilt med skriften 'Pas på de små i trafikken'. Skiltet er en del af en trafikkampagne i Guldborgsund Kommune. Ved en fejl blev skiltet også sat op ved den nu lukkede skole.

- Vi er jo godt tilfredse med, at folk kører langsomt, men det er jo lidt mærkeligt, at kommunen sætter et skilt op, når der er lukket og slukket. Det er meget provokerende, siger Jens Markman, der bor over for skolen.

I Guldborgsund Kommune sætter de fokus på trafikken omkring skoler. Men at skiltet også kom op ved Brydebjergskolen er en fejl.

- Jeg kan sagtens forstå, at de føler sig provokeret. Det er jo ikke nogen lykkelig situation for dem, at det er besluttet, at skolen skal lukke. Når man så sætter hovedet på sømmet med fejlagtigt at sætte skiltet op, så kan jeg godt forstå, at de reagerer. Det beklager jeg dybt på administrationens vegne, siger Arne Graae Jensen, der er formand for Teknik og Miljøudvalget i Guldborgsund Kommune.

Guldborgsund Kommune regner med, at skiltet ved Brydebjergskolen bliver pillet ned på mandag.

01:15 Luk video

 

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App