Uheld med betonklods skyldtes ildebefindende

En 40-årig mand, som tirsdag kørte ind i en betonklods i Nykøbing Falster, fortæller, at han fik et ildebefindende under kørslen.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Det var angiveligt et ildebefindende, der var årsagen til, at en 40-årig mand tirsdag eftermiddag kørte ind i en betonklods på Vandmøllepladsen i Nykøbing Falster.

Det fortæller han selv i dag torsdag.

- Pludselig flimrede det for mine øjne, og jeg så, at jeg kun var 1 meter fra betonklodsen og nåede også at høre knaldet. Bagefter kunne jeg høre en masse mennesker komme stormende, fortæller Christian Birkedal.

Aldrig prøvet det tidligere

Han havde kastet op tidligere på dagen, men følte sig frisk, da han satte sig bag rattet, og han har aldrig tidligere oplevet at få et ildebefindende, mens han kørte. Onsdag citerede vi folketidende.dk og skrev historien om uheldet. Her nævnte vi, at den 40-årige bilist var påvirket af spiritus, da uheldet skete, men det afviser Christian Birkedal selv.

- Der var absolut ikke spiritus indblandet, og årsagen til, at jeg nu reagerer, er, at jeg begynder at få nogle ubehagelige kommentarer fra folk, der har set min bil, siger Christian Birkedal, der er far til 5 børn.

Fik taget blodprøve

Han slap uskadt fra uheldet tirsdag og skal nu til undersøgelse på Køge Sygehus for at finde ud af, hvad ildebefindendet skyldtes.

Politiet, som folketidende.dk havde sine oplysninger fra, vil ikke gå dybere ind i emnet om sprirituskørsel, men siger i dag til TV2 ØST, at det kan bekræfte, at der blev taget en blodprøve af den 40-årige bilist. Det skete, fordi der lugtede af spiritus i bilen, og dermed er der mistanke om spirituskørsel, siger vagtchef Søren Østervig fra Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi.

Han tilføjer, at de nu afventer resultaterne på blodprøven, og at der kan gå alt mellem 14 dage og en måned, før de kommer.