Trods aflyste festivaler - Dølle fortsætter forberedelser ufortrødent

Arrangørerne bag Døllefjelde-Musse Marked fortsætter forberedelserne til et marked i september. Det blev besluttet på et møde tirsdag.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Der skal være kæmpe fest i den lille landsby Døllefjelde-Musse til september.

Campingområde, musik, kræmmere, udstillere og ikke mindst besøgende i massevis. Det er, hvad bestyrelsen i den lille landsby Døllefjelde-Musse besluttede på et bestyrelsesmøde tirsdag – nemlig at satse på, at vi i Danmark igen kan samles til store begivenheder, når coronarestriktionerne måske til den tid er ophævet.

- Vi føler, at som regelsættet ser ud nu, så skal vi da lave et marked. For vores gæsters skyld, for os alle sammen og for de foreninger, som får økonomisk støtte fra vores marked, som vi afholder, fortæller formand i bestyrelsen hos Døllefjelde-Musse Marked Leif Chortzen.

quote Selvfølgelig er vi ikke naive, vi er udmærket godt klar over, at det er tvivlsomt, om vi kan holde et marked

Leif Cortzen, formand, Døllefjelde-Musse Marked

Den 41. udgave af det kæmpe marked er rykket fra Store Bededagsferien til den første weekend i september.

De fleste er færdigvaccineret i august

Normalt lægger over 100.000 besøgende vejen forbi Døllefjelde-Musse Marked, og sidste år blev det hele aflyst på grund af coronasituationen. Men i år er omstændighederne anderledes, mener bestyrelsen. Blandt andet fordi, de fleste efter planen skulle være færdigvaccinerede i udgangen af august, som planen er lige nu.

- Selvfølgelig er vi ikke naive, vi er udmærket godt klar over, at det er tvivlsomt, om vi kan holde et marked, men jeg synes, det vil være forfærdeligt bare at aflyse, og så går alting godt til august, alle er vaccinerede, og Danmark åbner igen, så vil jeg ærgre mig over, at have aflyst i maj, lyder det fra Leif Chortzen.

Derfor er arrangørerne nu for alvor gået i gang med at organisere de godt 700 frivillige, som hvert år får markedet til at ske. Indtil videre er Kandis også hyret til at komme og spille, og inden længe kommer billetter til campingområdet til salg.

Formanden understreger dog, at hvis der stadig er smitterisiko og gældende restriktioner til september, vil Døllefjelde-Musse Marked blive aflyst.