Tocifret millionoverskud til virksomhed i Nykøbing Falster

En af Danmarks førende internetvirksomheder har base i Nykøbing Falster. Herfra tænkes der store tanker, som nu resulterer i tocifret millionoverskud.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Internetvirksomheden PriceRunner spurter derudaf. De har netop fået resultatet af årsregnskabet for 2013, og det ser mere end godt ud for virksomheden i Nykøbing Falster.

Tocifret millionoverskud
Den lokale virksomhed har et overskud på lidt over 24 millioner kroner før skat, ud af en samlet omsætning på knapt 43 millioner kroner. I 2012 var overskuddet før skat på 11 millioner kroner.

- Det er et yderst tilfredsstillende resultat”, siger Martin Andersen, PriceRunner Danmarks direktør.

Forståelse for udvikling
Baggrunden for den store succes skal findes på kontoret i Nykøbing. Her bliver der tænkt store tanker, og virksomheden gør meget for at tænke fremad og udnytte markedet. Markedet for online handel er i vækst og PriceRunner vækster ca. dobbelt så meget som det generelle niveau.

Udover den stærke økonomiske vækst har PriceRunner også haft stor trafikmæssig vækst, og nåede i 2013 en placering i top ti på den officielle top liste over de mest besøgte internetsider i Danmark.

- PriceRunner udvikler sig helt tiden, og det gælder om at være foran udviklingen for at vækste med den fart vi gør. Det er vi lykkedes med takket være især en dedikeret indsats af virksomhedens engagerede medarbejdere på kontoret i Nykøbing, siger Martin Andersen

”Vi stiller os på ingen måder tilfreds”
- Væksten i onlinemarkedet er stærk og vil fortsætte i de kommende år. Vi stiller os på ingen måde tilfreds og sætter her i sommer perioden endnu mere fart på, siger Martin Andersen.

PriceRunner er en internetvirksomheder, der sammenligner priser, så forbrugerne lettere kan få et overblik over den bedste pris på mange forskellige produkter.