TMS Ringsted vandt opgør mod Team Sydhavsøerne

TMS Ringsted fik fredag aften på udebane sat Team Sydhavsøerne af i kampen om den vigtige 3. plads i 1. division, der giver chancen for at rykke op.

Det blev TMS Ringsted, der trak det længste strå i lokalopgøret mod team Sydhavsøerne fredag aften, der blev spillet i Maribo.

Dermed fik TMS Ringsted skabt et hul på 5 point ned til Team Sydhavsøerne i kampen om den 3. plads, der giver adgang til oprykningsspil.

Gæsterne fra Ringsted havde revanche til gode efter et knebent nederlag i den "omvendte" kamp i efteråret, og den fik de med en sikker sejr. Resultatet i Maribo blev 25-31, og TMS Ringsted var bedst i alle spillets facetter. TMS Ringsted havde overtaget hele kampen, og der kom aldrig rigtig spænding om kampens udfald.

Ved pausen var stillingen 12-18, og TMS Ringsted var en kort overgang i 2. halvleg 9 mål foran, før Team Sydhavsøerne satsede alt og gik op i et meget aggressivt forsvar. Det lykkedes til dels, men hjemmeholdet var aldrig tættere på end 4 mål.

Efter kampen ligger TMS Ringsted ligger nr. 3 i divisionen, mens Team Sydhavsøerne ligger nr. 4 med henholdsvis 29 og 24 point.