Skole idømt bøde på 10.000 kroner

Reventlow Lilleskole er blevet idømt en bøde på 10.000 kroner for at have undladt at separere en afløbsledningerne for regnvand og spildevand.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Det kommer til at koste Reventlow Lilleskole 10.000 kroner, at den ikke har efterkommet et påbud om at separere afløbsledningerne for regnvand og spildevand.

Det skriver folketidende.dk.

Prioriterede lærerlønninger

Skolen fik påbuddet 1. april 2011, men har stadig ikke fået bragt forholdene i orden, og derfor besluttede Retten i Nykøbing Falster mandag at give skolen en bøde.

- Vi har budgetteret med udgifter til at få separeringen lavet, men på grund af stigende elevtal og dermed stigende udgifter til lærerlønninger, så valgte vi at prioritere pengene til flere lærere, forklarede Mette Green, der er skoleleder på Reventlow Lilleskole.

Skolederen har forklaret i retten, at arbejdet med at spearere ledningerne er i gang, men at hun ikke ved, hvornår det er færdigt. Er ledningerne ikke bragt i orden inden 1. december i år, får Reventlow Lilleskole en bøde på yderligere 2500 per måned, indtil afløbsledningerne er, som de skal være.