¨

Rumænere tiltalt for hundredvis af indbrud

Foto: TV ØST

Tre rumænere står i disse dage tiltalt i Retten i Nykøbing Falster for at have begået 164 indbrud mod virksomheder i hele landet.

Tre rumænske mænd i 20-erne er indblandet i Danmarkshistoriens største indbrudssag. De tre mænd står tiltalt for at have begået 164 indbrud i virksomheder over hele Danmark, og i dag begyndte retssagen mod de tre rumænske statsborgere.

Stjal pengeskab

Bay Christensen A/S i Rønnede er en af de virksomheder, som tilbage i 2013 fik stjålet deres pengeskab, og det er en af de virksomheder, som mændene står tiltalt for at have røvet.

-  Jeg mødte på arbejde en morgen, og så opdagede jeg, at pengeskabet var væk. De havde slæbt det ud på badeværelset, hvor de havde brækket det op, og så var de flygtet med omkring 25.000 kroner ud gennem taget, siger Carl Bay Christensen, som er indehaver af Bay Christensen A/S.

21 dages retssag

Det er Lokalpolitiet i Nykøbing Falster, der har koordineret anholdelsen af de tre mænd, og politiet oplyser, at der formentlig vil blive anholdt flere i sagen. De tre mænd blev anholdt i marts og har siddet varetægtsfængslet siden.

I Retten i Nykøbing Falster er der afsat 21 dage til, at der bliver afsagt dom.

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App