Rockere rykker ind i lille landsby

Muligt klubhus på vej. Borgerne i den lille landsby Bangsebro nord for Nykøbing Falster føler sig utrygge

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Der er kommet nye beboere til Bangsebrovej i den lille by nord for Nykøbing Falster. Og beboerne på villavejen er ikke videre begejstret.

BaneDanmark har nemlig lejet en af sine ejendomme ud til en person med tilknytning til rockergruppen Bandidos de næste to år.

- Jeg er ikke så tryg ved det i hvert fald. Det er jo lidt ligesom at ødelægge vores samfund her, fortæller Lone Ravn, der har boet på vejen de sidste 30 år.

Ifølge BaneDanmark har de lejet ejendommen ud til en privat person med henblik på beboelse og er derfor noget overrasket over at høre, det - Det er nyt for os, vi fik det at vide i sidste uge og vi er i dialog med politiet for at undersøge sagen nærmere, fortæller Kåre Nielsen, der er teamleder hos BaneDanmark.

De vil nu se nærmere på den lejeaftale, der er indgået og se på, hvordan de kan håndtere situationen.

Ifølge politiet er der ikke tale om nogen decideret rockerborg endnu, men de holder godt øje med adressen og er synligt tilstede ude i området.

- Ud over de patruljer, vi laver er vi selvfølgelig også opmærksomme på de efterretninger vi får fra forskellige sider med henblik på at finde ud af, hvad de ønsker og hvad de laver, siger Flemming Madsen, der er politiinspektør hos Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi.

På Bangsebrovej håber man bare på, at der forbliver fredeligt som der altid har været.

- Jeg håber bare på, de passer sig selv, siger Erik Ravn.