¨

Racerkører fra Falster flytter til Milano og flirter med Ferrari

Foto: TV ØST

Mikkel Mac skifter dansk adresse ud med en italiensk for at styrke samarbejdet med Ferrari-teamet AF Corse.

Det er et strategisk træk, når den danske racerkører Mikkel Mac fra Falster senere i denne måned flytter til den italienske storby Milano.

Det sker for at komme tættere på sin italienske arbejdsgiver, Ferrari-teamet AF Corse, men også for at lære sproget og den italienske kultur bedre at kende.

Jeg kan godt lide den italienske ånd og lidenskab

Mikkel Mac

- Jeg har arbejdet sammen med italienere, siden min sæson i Maserati World Trofeo i 2013, og mine relationer til Ferrari er naturligt styrket efter tre sæsoner med Formula Racing og AF Corse i European Le Mans Series.

- Jeg kan godt lide den italienske ånd og lidenskab, og jeg har med tiden lært en del italienske motorsportsfolk rigtig godt at kende, siger Mikkel Mac i en pressemeddelelse. 

Læs også Le Mans: Mikkel Mac og team kørte sig til en sjetteplads

Mikkel Mac debuterede i 24-timers-løbet Le Mans med danske Formula Racing i 2016, og han kører i år for det AF Corse-støttede team Spirit Of Racing sammen med sin portugisiske makker Miguel Ramos.

Vil tættere på sin italienske arbejdsgiver

Nu vil Mikkel Mac forsøge at komme tættere på sin italienske arbejdsgiver og styrke forbindelserne til Ferrari.

- Problemet er bare, at der er langt mellem Danmark og Italien. 

Læs også Sejr til Mikkel Mac i Frankrig: Det var så fedt endelig at stå øverst på podiet

- Ved at flytte til Milano kommer jeg tæt på den daglige gang i teamet og kan nemmere deltage i møder og andre aktiviteter, som jeg ellers ville sige nej til på grund af afstanden, forklarer Mikkel Mac.

Den 24-årige racerkører arbejder som coach hos Formula Racing, ligesom han deltager i den danske Supertourisme-serie, når kalenderen tillader det

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App