¨

POWER åbner nyt varehus i Nykøbing Falster lørdag morgen

Elektronikkæden, POWER, åbner i Nykøbing Falster lørdag morgen Foto: Lars Nielsen

Der er lagt op til stor åbningsfest lørdag morgen, når elektronikkæden, POWER, åbner sit syvende varehus i Guldborgsundcentret i Nykøbing Falster.

Allerede klokken syv lørdag morgen åbnede det nye varehus i Nykøbing Falster dørerne. 

Det er elektronikkæden POWER, som lørdag åbner sit syvende danske varehus. 

- Vi har efterhånden fået ry for at holde de bedste åbningsfester – senest for tre uger siden i Aarhus med over 20.000 besøgende. Nu gør vi det igen her i Nykøbing Falster med mindst ligeså mange vanvittige kø-tilbud og varer til rene foræringspriser, siger Jesper Boysen, adm. direktør hos POWER, i en pressemeddelelse.

Vi har efterhånden fået ry for at holde de bedste åbningsfester

Jesper Boysen, adm. direktør hos POWER

- Jeg garanterer, at det bliver et brag af en åbningsfest. Vi uddeler morgenmad, vand og kaffe, ligesom vi har opstillet opvarmede telte samt toiletter. Senere på dagen griller vi pølser, og skulle det regne, har vi også regnslag til gæsterne. Vi vil gøre vores yderste for at skabe en rigtig festdag for alle, siger Jesper Boysen.

Deres åbningsavis er blevet delt ud helt op til Slagelse og Ringsted. 120 medarbejdere er på arbejde lørdag for at stå til rådighed for de besøgende, som i hold vil blive lukket ind i det 2.000 kvadratmeter store varehus.

På en 43 m2 storskærm vil alle kunne holde sig opdateret med, hvilke tilbud, der bliver udsolgt. 

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App