Postrøveres udbytte: 10 breve (Video)

Stort anlagt røveri med automatvåben og en bombeattrap bragte ikke røverne nærmere rigdommens tinder. En sæk med 10 breve blev eneste udbytte.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

To røvere sidder formentlig og ærgrer sig efter et røveri mod en postbil på Banegårdspladsen i Nykøbing Falster onsdag aften.

Røverne dukkede pludselig op med et automatvåben og truede en postmedarbejder, der var ved at læsse stålbure ind i en postbil, men den voldsomme fremgangsmåde står ikke mål med udbyttet af anstrengelserne, fortæller vicepolitiinspektør Søren Ravn-Nielsen til Ritzau.

- Det eneste, de fik med, var en sæk med omkring 10 breve uden penge eller andre værdier. De har planlagt det nøje, men de har tilsyneladende ikke haft roen i situationen, siger han.

Inden de to gerningsmænd stak af i en hvid Opel Vectra på stjålne nummerplader, efterlod de en bombeattrap ved posthuset, som politiet ikke turde andet end at lade militærets bomberyddere sprænge den væk.

Kort efter røveriet fandt politiet flugtbilen på Poul Martin Møllersvej, hvor røverne havde stukket den i brand. Her har de tilsyneladende skiftet til en anden bil, oplyser politiet.

[video:flv:090402_copycat.flv]