Politiinspektør: Det har været en omfattende sag

Politiinspektør Kim Kliver fra Sydsjællands- og Lolland Falsters Politi siger, at der nu er kommet en afslutning på en meget omfattende sag.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Der er nu faldet dom i sagen mod den 31-årige sygeplejerske. Hun er blevet kendt skyldig i syv ud af ni forhold, og dermed for tre drab og et drabsforsøg.  Dette er dermed også enden på politiets arbejde i sagen.

- Det er en afslutning på politiets langvarige efterforskning. Jeg har noteret mig dommen, siger Kim Kliver, politiinspektør hos Sydsjællands- og Lolland Falsters Politi.  

Travl periode

Sagen mod sygeplejersken startede for 16 måneder siden. Siden da, har Politiet arbejdet for at finde bevismateriale.

- Jeg mener, vi har afleveret det materiale til anklagemyndigheden, så de har fundet grundlag til at rejse tiltale, og det er det vigtige arbejde, som politiet har i denne sammenhæng. Jeg synes, at mine medarbejdere har knoklet for at tilvejebringe de informationer, der var tilgængelige, siger Kim Kliver.

Ifølge Kim Kliver har sagen været én af mange i en meget travl periode, hvor blandt andet flygtninge også har fyldt en hel del.

- Det er ikke overraskende for nogen, at politiet har haft omfattende arbejde med den her sag. Det har været i en tid, hvor vi blandt andet har haft dobbeltdrab i Sorø, rockersager og en bestikkelsessag.

Under retssagen har der været en løbende debat om bevismaterialet, og at det skulle bygge på indicer. Dette vil Klim Kliver dog ikke kommentere, men han udtaler, at han har noteret sig debatten.