Politiet om gammel strandkro i flammer: Der er ingen tegn på, branden var påsat

Der er intet, der tyder på, at branden i Marielyst Strandkro var påsat, lyder det fra politiet, der nu skal i gang med kriminaltekniske undersøgelser.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

- Som det er tydeligt for enhver, så er det brændt ned.

Sådan lyder det fra Bo von Würden, der er politikommissær og leder af lokal efterforskning, efter den gamle strandkro, Marielyst Strandkro, stod i flammer 2. pinsedag.

For tilbage er kun resterne af, hvad der engang var kro. 

- Det var en forholdsvis voldsom brand. Men lige nu er vi, hvor vi skal lave de undersøgelser, som forhåbentligt skal lede os frem til brandårsagen, siger Bo von Würden.

Ingen tegn på påsat brand

Er der noget, der tyder på, at branden var påsat?

- Nej, det er der ikke noget, der indikerer, siger Bo von Würden. 

- Vi har svært ved at sige, hvad det er lige nu, så alt er sådan set åbent. Men vi skal have afhørt de mennesker, der var dernede omkring tidspunktet, og så skal vi have undersøgt hele brandstedet for at finde ud af, hvad årsagen var.

Undersøgelser går i gang

Hvad er det for nogle undersøgelser, I helt konkret skal i gang med?

- Det er kriminaltekniske undersøgelser, hvor vi går ind på stedet dernede og finder frem til, hvad der er en mulig brandårsag, siger politikommissæren.

- Der er rigtig mange elektriske installationer på en kro, så der kunne være noget der. Men det er alt for tidligt til at sige, hvad årsagen er.

Se eller gense indslaget: Der er kun de sørgelige rester tilbage af Marielyst Strandkro, som i går udbrændte totalt.