Politiet efterlyser video af fatalt knivoverfald på Døllefjelde-Musse Marked

I weekenden afgik en 32-årig mand ved døden efter at være blevet overfaldet med kniv ved Døllefjelde-Musse Marked. Nu efterlyser politiet en video af hændelsen.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Fredag blev en 32-årig mand stukket ned på parkeringspladsen ved Døllefjelde-Musse Marked. Manden døde efterfølgende af sine kvæstelser, og søndag kunne Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi anholde en 29-årig mand sigtet for drab.

Dermed er efterforskningen ikke afsluttet, og efterforskningsleder Rune Nilsson fra Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi fortæller til TV2 ØST, at man i den forbindelse nu er interesseret i videomateriale fra parkeringsarealet ved Døllefjelde-Musse Marked fredag den 13. maj mellem klokken 17.45 og 18.30.

quote Vi har flere indikationer på, at der skulle blive delt en video

Rune Nilsson, efterforskningsleder, Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi

- Vi har fået information om, at der muligvis florerer en video af knivstikkeriet ved Døllefjelde, og den er vi meget interesseret i at få lov til at kigge igennem, forklarer han og tilføjer:

- Den skal være delt på sociale medier. Formentlig på flere forskellige sociale medier.

Efterlyser også andre videoer

Det er på baggrund af henvendelser, at politiet har fået kendskab til, at der muligvis florerer en video af forløbet på parkeringspladsen.

- Vi har flere indikationer på, at der skulle blive delt en video, men mere kan vi ikke oplyse på nuværende tidspunkt, forklarer efterforskningslederen, som bekræfter, at politiet altså ikke selv har set videoen.

- Vi søger disse oplysninger for at klarlægge hele forløbet, der er gået forud – hvis muligt – og hvad der er foregået under selve hændelsen. Så det er for at få belyst sagen så meget som muligt, tilføjer han.

Efterforskningslederen opfordrer derfor både borgere, som måtte have set videoen eller er i besiddelse af videoen til at kontakte politiet på 1-1-4.

Læs også
Mand fængslet efter drab på Døllefjelde-Musse Marked

Samtidig opfordrer han borgere til at undlade at dele videoen yderligere.

- Generelt fraråder politiet at dele videoer af sådanne hændelser.

Kan du fortælle, om det er strafbart at have delt videoen. Man kunne forestille sig, at borgere i så fald vil undlade at gå til politiet, hvis de har set og delt videoen?

- Det vil være en vurderingssag, for vi ved ikke, hvad videoen indeholder. Derfor kan vi ikke sige, om det er strafbart.

Rune Nilsson opfordrer i samme moment borgere, der måtte have et såkaldt dashcam i deres bil, som holdt parkeret på parkeringspladsen ved Døllefjelde-Musse Marked i tidsrummet mellem 17.45 og 18.30 fredag den 13. maj til at kontakte politiet.