Politiet efterlyser stadig vidner til voldsomt hjemmerøveri

Politiet vil gerne høre fra folk, der har været i Tingsted på Falster den nat, hvor et ældre ægtepar blev bagbundet af to hjemmerøvere.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Gentagende efterlysninger at vidner til det voldsomme hjemmerøveri hos et ældre ægtepar i Tingsted på Falster har ikke båret noget afgørende nyt med sig. Derfor efterlyser politiet igen vidner i sagen.

- Der er desværre ikke noget nyt i sagen, så vi efterlyser stadig vidner i sagen, siger Søren Ravn, efterforskningsleder ved Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi, til TV ØST.

 - Vi er interesserede i at høre fra alle, som har været i området fra klokken 03.00 til 04.00, tilføjer han.

Politiet har fået et par henvendelser fra folk, men det har ifølge efterforskningslederen ikke givet noget gennembrud i sagen.

quote Vi undersøger stadig en stor mængde ting, som jeg ikke kan gå i detaljer med. Men efterforskningen er massiv

Søren Ravn, efterforskningsleder ved Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi

- Vi undersøger stadig en stor mængde ting, som jeg ikke kan gå i detaljer med. Men efterforskningen er massiv, siger Søren Ravn.

Stjal smykker

Gerningsmændene havde tidligere på natten indfundet sig på ægteparrets bopæl, hvor de brød ind og bagbandt ægteparret, der også blev udsat for vold. Udbyttet ved røveriet er ifølge politiet smykker.

Ægteparret blev efterfølgende indlagt til behandling, men blev meldt uden for livsfare.

Gerningsmændene forsvandt efter at have tilegnet nogle smykker fra stedet. Der er hverken nærmere beskrivelse af flugtrute eller køretøjer.

Hvis man har oplysninger i sagen, kan man kontakte politiet på telefon 1-1-4.

GERNINGSMÆNDENE