Politi: Skyderi mod kiosk er banderelateret

Politiet vurderer, at et skyderi mod en kiosk i Nykøbing Falster er banderelateret.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Skudhullerne var tydelige i kiosken på Rådhusstræde i det centrale Nykøbing Falster.

For præcis en uge siden affyrede to hætteklædte personer flere skud mod kiosken og forsvandt fra stedet i en bil. Området blev efterfølgende afspærret, specialhunde blev indsat, og politiets efterforskere har lige siden arbejdet på sagen. Nu er det nyt i sagen.

- Vi opfatter skyderiet som banderelateret, og vores efterforskning har også givet os et indtryk af, hvad det er for en bande, der har relation til skyderiet. Men det vil jeg ikke gå nærmere ind i på nuværende tidspunkt, siger Kim Kliver, politiinspektør ved Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi.

De to personer, som blev set flygte fra stedet kort før klokken 04.00, er stadig på fri fod. Men politiet arbejder ifølge politiinspektør Kim Kliver stålsat på at finde dem og håber, at eventuelle vidner kan hjælpe dem tættere på de to gerningsmænd.

- Der har kun været få henvendelser i sagen, og det tillægger jeg det tidspunkt, hvor skyderiet fandt sted, siger Kim Kliver.

Ejer idømt fængsel

Ejeren af kiosken i Nykøbing Falster har ifølge Lolland-Falsters Folketidende samme privatadresse som den tidligere ejer af Netes Kiosk i Vestergade. 

Ifølge avisen blev den tidligere ejer sidste år idømt otte måneders ubetinget fængsel og betinget udvisning af landet. Blandt andet på grund af narkokriminalitet.

- Det har jeg også noteret mig, siger Kim Kliver i dag.

Hvis man har oplysninger i sagen, kan man kontakte politiet på telefon 1-1-4. 

Se eller gense indslaget: Der blev for en uge siden affyret skud mod en kiosk i det centrale Nykøbing Falster.