Politi på pyromanjagt på Falster og Lolland

Politiet søger vidner til 3 påsatte brande på Lolland-Falster i weekenden.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

- Har du set noget mistænkeligt, så vil politiet meget gerne høre fra dig.

Sådan lyder beskeden fra Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi, der er på jagt efter gerningsmændene til hele 3 påsatte brande på Lolland og Falster i weekenden.

2 af brandene blev påsat i den samme opgang i en etageejendom på Brogade i Nykøbing Falster, mens den 3. brand er påsat nær et autoværksted ved Holeby.

Gerningsmand lavede bål under trappe

De to brande i Nykøbing blev påsat henholdsvis klokken 3:15 natten mellem fredag og lørdag og klokken 20.57 søndag aften.

Ved den første brand var der blevet anlagt bål af gamle reklamer, mens der i den anden brand var anlagt bål af plastik og vasketøj.

Det oplyser vagtchef Søren Østervig fra Sydsjællands og Lolland-Falsters politi til TV2 ØST.

Politiet søger efter vidner

Der er kun sket mindre skader på opgangen ved de 2 påsatte brande, men alligevel beder politiet nu offentligheden om hjælp.

- Det er klart, at det er meget mistænkeligt og potentielt meget farligt, når 2 brande bliver påsat i den samme opgang, som vi har set det her. Derfor vil vi meget gerne høre fra borgere, der måske har set noget i området omkring tidspunktet, hvor brandene blev antændt.

Politiet hører gerne fra de interesserede på telefon 1-1-4.

Den påsatte brand i Holeby sættes ikke i forbindelse med de øvrige brande, og der er heller ikke rapporteret om skader. Politiet behandler alligevel sagen med alvor.