Politi efterlyser nye vidner i voldtægtssag

De vidner, der henvendte sig til politiet efter en voldtægtssag i Marielyst, havde ikke set voldtægten men en anden "episode", skriver Folketidende.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

En 20-årig kvinde fra Lolland skal natten til lørdag have været udsat for voldtægt i Marielyst på Falster.
 
Hen over weekenden har politiet efterlyst vidner til voldtægten, og tre vidner har meddelt politiet, at de har set nogle have sex på det pågældende sted, skriver Folketidende.
 
- Men det er ikke voldtægten der er tale om, da den episode, som vidnerne kan fortælle om, forgår cirka halvanden time før, fortæller vicepolitiinspektør Søren Ravn-Nielsen fra Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi til avisen.
 
Skal finde nye vidner hurtigt
En 28-årig mand fra København blev samme nat anholdt og sigtet for voldtægten. Søren Ravn-Nielsen siger til Tv2 ØSt, at de to ikke kender hinanden.
 
Manden er anholdt i tre gange 24 timer og har ind til videre nægtet at udtale sig.
 
- Det vil sige, at vi har indtil tirsdag eftermiddag til at finde vidner, som kan fortælle mere om voldtægten og dermed forsøge at få varetægtsfængslet den 28-årige, fortæller vicepolitiinspektøren.
  
Læs også: Ung kvinde voldtaget i Marielys
 
To unge kvinder skal angiveligt være kommet forbi under selve voldtægten, men de reagerede ikke, da offeret skreg om hjælp. Og det er netop de to unge kvinder politiet meget gerne vil høre fra.
 
De og andre vidner, der kan have set noget omkring ti minutter i fire lørdag morgen kan kontakte poltitiet på 114.