¨

Party i Marielyst

Den nye realityserie "Kongerne af Marielyst" vækker blandede følelser hos seerne. Men i Marielyst vækker den først og fremmest bekymring hos dem, der frygter, at endløs druk og fest vil blive en realitet i feriebyen.

 

168.000 danskere fulgte i går præmieren på "Kongerne af Marielyst". En realityserie, hvor man de næste ti mandage kan følge de unges udskejelser i en af landets mest populære feriebyer. Underholdende, mener nogen. Åndsvagt mener andre.

Men i turistbranchen vækker det ikke kun forargelse, det vækker også bekymring. Især blandt sommerhusudlejere frygter man, at et ry som drukby vil skræmme børnefamilierne væk. Og Sydfalster Erhvervs- og turistforening er bestemt heller ikke glade for udsigten til et dansk Sunny Beach på Falster.

- Hvis det bliver ligesom Løkken, vil det jo påvirke mange af børnefamlierne og dem der bor hernede i sommerhusområderne, siger turistkoordinator Steen Nielsen.

Tanken om et nyt Løkken falder heller ikke i god jord blandt turisterne.

- Jeg har selv overvejet at købe sommerhus hernede, for her er liv, men det er ikke overdrevet. Så jeg synes da, det ville være synd, hvis det blev totalt drukparty hver weekend, hver sommer, siger Helge Nielsen fra Farum.

Men hos  sbstv forstår de ikke bekymringen for byens image.

- Marielyst har altid været et sted, hvor de unge kom for at feste, og det vil det fortsat være efter vores serie er færdig, siger informationschef Jesper Jürgensen, der mener, at serien kan vise sig at være til gavn for byen.

I den lille ferieby slår de i første omgang koldt vand i blodet. De unge er velkomne i Marielyst, så længe de opfører sig ordenligt.

Og så længe udskejelserne fra "Kongerne af Marielyst" ikke bliver hverdagskost, men bliver på tv-skærmen

02:16 Luk video

 

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App