Oprykning giver erhvervsbonus

NFHs oprykning til håndboldligaen er ifølge erhvervslivet på sydhavsøerne en gave til promovere området. Det kræver dog opbakning og hårdt arbejde.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Hænderne er ikke helt så højt over hovedet, som de var hos spillerne hos NFHs kommende ligahold torsdag aften. Men hos erhvervslivet er det tæt på.


- Det er med til at markedsføre Lolland og Falster og med til at markedsføre vores virksomheder. Og det er med til at vise, at vi kan, og at vi står for noget andet, end det man måske ellers får et billede af, når man siger Lolland-Falster siger Anders Holdt Høiris, der er direktør for Business Lolland-Falster.


Direktøren for NFH er heller ikke i tvivl om, at oprykningen, der blev sikret med sejr på 26-21 over Roskilde, kan bruges til andet end sportslig fremgang.


- Vi får et sportsligt flagskib, som er med til at fortælle en positiv historie hernedefra. Det er der slet ingen tvivl om, siger Søren Jakobsen.


Men effekten kommer ikke af sig selv. For hvis NFH ikke kan være med i ligaen og ryger ned igen, så er der ikke meget reklame.


- Det er nu, der skal arbejdes for at det kan blive ved længe. Og der skal erhvervslivet skal støtte op og se de muligheder, der er i en klub, der har gjort det her, siger direktør for Business Lolland-Falster, Anders Holdt Høiris, til TV2 ØST.