¨

... Og de fik dem. Frem Sakskøbing trak Brøndby

Boldklubben Frem Sakskøbing møder Brøndby i anden runde af pokalturneringen, og det vækker stor glæde på Lolland.

Danmarksserieholdet Frem Sakskøbing skal møde de forsvarende pokalmestre fra Brøndby i næste runde af landspokalturneringen. På Lolland vakte lodtrækningen euforisk glæde, selvom den sportslige udfordring er enorm, skriver bold.dk.

- Mine hår har ikke lagt sig på armene endnu. Det er vildt, det er en drøm. Vi snakkede om det i går, lad os nu få Brøndby, så er eventyret nok forbi, men så tjener vi da lidt på kampen. Det kan ikke blie større det her, siger næstformand Lars Ødegaard fra Frem Sakskøbing til bold.dk.

Hvad er den sportslige målsætning for kampen?

- Altså, det er jo en kæmpe oplevelse for vores spillere. Det er sådan nogle kampe, man går og drømmer om, at få lov til at spille. Det er en kæmpe overmagt vi møder, men det er langt sjovere end at ryge ud til et Serie 1 hold på Sjælland, siger Ødegaard.

På trods af at anden runde af pokalen ligner endestationen for lollikkerne, ærgrer det ikke næstformanden.

- Vi har også vores turnering at skulle tænke på. Nu fik vi tre mand skadet i går i pokalkampen mod Maribo, og fik tre mand skadet til turneringsstarten. Det er sådan noget, der er så irriterende, så vores træner sagde faktisk, pisse værd med det rådne pokalfodbold, lad os få Brøndby, så er det overstået, og så sker det, griner Ødegaard.

Kampen bliver i øvrigt transmitteret direkte på tv, og det er første gang siden pokalfinalen imod AGF i 1960, at Frem sendes på en landsdækkende kanal.

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App