Nyt image til Lolland Falster

Lene Vind og tre andre kvinder vil nu tage kampen op om at give Lolland og Falster et nyt og positivt ry, så flere vil flytte dertil. Metoden er rimelig simpel. Hvis man først overbeviser kvinderne om, at det er en god idé, så flytter mændene med.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel
Dit cookie-tilsagn gør, at indholdet her ikke kan vises. Du kan ændre dit tilsagn ved at klikke på boksen her.

 

Der er ikke langt fra Lolland og Falster til succes. Fire kvinder fra Lolland og Falster har startet Quality Lolland-Falster, der skal vise kvaliteterne ved området. Projektet er blandt andet støttet af offentlige midler fra LAG Lolland og Guldborgsund Kommune.

- Vi er selv meget glade for at bo her, og det er der faktisk rigtig mange, der er. Vi håber selvfølgelig, at vores initiativ kan være med til at opfordre folk til at fortælle de gode historier om Lolland-Falster, siger Lene Vind, der er medstifter af Quality Lolland-Falster.

Quality Lolland-Falster forsøger at sætte positiv fokus på Lolland og Falster gennem portrætter af lokale kvinder med succes - fra den kvindelige brandmand til en filminstruktør. Meningen er at få deres historier i for eksempel ugeblade. Men for foreningen handler det lige så meget om det, der følger med kvinderne.

- Det er kvinderne, der tit har det sidste ord at skulle have sagt, når man skal vælge at flytte til et nyt sted. Derfor har vi valgt de her kvinder, som andre kvinder rundt omkring i Danmark kan identificere sig med, siger Lene Vind, der er medstifter af Quality Lolland-Falster.

 


Nyhedsoverblik