¨

Nykøbing Falster lider europæisk exit trods sejr

Træner Niels Agesen havde sat sit hold godt op til kampen, selv om det på forhånd lignede en umulig opgave at hente 11 mål. Arkivfoto. Foto: Søren Knudsen

NFH flirtede med et mirakel, men endte med en sejr på fire mål over Bietigheim. Samlet vinder tyskerne 66-59.

Nykøbing Falster Håndboldklub (NFH) må sande, at det ikke bliver til en EHF Cup-finale i år.

Undervejs var klubben ellers ved at indhente tyske Bietigheims forspring fra den første semifinale i sidste uge på 11 mål, men da NFH-forspringet nåede ti mål, gik holdet i stå.

Derfor endte søndagens danske sejr med at lyde på 32-28, men samlet vandt tyskerne 66-59. I finalen møder de russiske Rostov-Don.

Niels Agesen havde sat sit hold godt op til kampen, selv om det på forhånd lignede en umulig opgave at hente 11 mål.

Vi lavede for mange dumme fejl i den periode, hvor vi førte med ti mål. Vi spillede ellers en god kamp, men gassen gik af ballonen til sidst

Niels Agesen, træner

Gassen gik af ballonen

Tilskuerne i Næstved kunne dog glæde sig over en pragtpræstation fra Mette Iversen Sahlholdt i målet, og hun var med til at skabe tro på et mirakel. Det sidste kvarter løb NFH-tanken tom for energi.

- Vi lavede for mange dumme fejl i den periode, hvor vi førte med ti mål. Vi spillede ellers en god kamp, men gassen gik af ballonen til sidst. 

Læs også Mulle: Jeg vil ikke bare sidde på bænken

- Det er dog mest ærgerligt, at vi spillede en virkelig dårlig kamp imod dem i sidste uge, siger målmanden til DR.

NFH kan i stedet fokusere på at blive klar til semifinalerne i Primo Tours Ligaen. Her bliver modstanderen enten Viborg eller Odense.

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App