Nykøbing Falster lider europæisk exit trods sejr

NFH flirtede med et mirakel, men endte med en sejr på fire mål over Bietigheim. Samlet vinder tyskerne 66-59.

Nykøbing Falster Håndboldklub (NFH) må sande, at det ikke bliver til en EHF Cup-finale i år.

Undervejs var klubben ellers ved at indhente tyske Bietigheims forspring fra den første semifinale i sidste uge på 11 mål, men da NFH-forspringet nåede ti mål, gik holdet i stå.

Derfor endte søndagens danske sejr med at lyde på 32-28, men samlet vandt tyskerne 66-59. I finalen møder de russiske Rostov-Don.

Niels Agesen havde sat sit hold godt op til kampen, selv om det på forhånd lignede en umulig opgave at hente 11 mål.

quote Vi lavede for mange dumme fejl i den periode, hvor vi førte med ti mål. Vi spillede ellers en god kamp, men gassen gik af ballonen til sidst

Niels Agesen, træner

Gassen gik af ballonen

Tilskuerne i Næstved kunne dog glæde sig over en pragtpræstation fra Mette Iversen Sahlholdt i målet, og hun var med til at skabe tro på et mirakel. Det sidste kvarter løb NFH-tanken tom for energi.

- Vi lavede for mange dumme fejl i den periode, hvor vi førte med ti mål. Vi spillede ellers en god kamp, men gassen gik af ballonen til sidst.

NFH Mulle

- Det er dog mest ærgerligt, at vi spillede en virkelig dårlig kamp imod dem i sidste uge, siger målmanden til DR.

NFH kan i stedet fokusere på at blive klar til semifinalerne i Primo Tours Ligaen. Her bliver modstanderen enten Viborg eller Odense.