Ny teknologi-park med gamle maskiner

I dag åbnede Middelaldercentret i Nykøbing Falster officielt op for en helt ny afdeling: En teknologi-park fyldt med underlige opfindelser fra svundne tider.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

I dag var en stor dag for Middelaldercenteret i Nykøbing Falster. Efter lang tids slid og slæb kunne de i dag officielt indvie deres nye teknologi-park.

I halvandet år har Middelaldercentrets klogeste hoveder arbejdet på at afkode og genskabe de mest fantastiske og fantasifulde opfindelser fra middelalderen.

 - Det har været vanvittigt spændende, det her med at sidde med de gamle tegninger og prøve at afkode dem. Det er en festdag i dag, siger museumsinspektør Kåre Johannessen.

Leg, og mere end det
Børne- og Undervisningsminister Christine Antorini (R) var inviteret i dagens anledning. Og hun blev hurtigt næsten lige så begestret som Kåre Johannessen over de unikke, gamle opfindelser.

- Jeg synes det er helt fantastisk, for godt nok er det leg, men det er også meget mere end det. Man får lyst til at lære mere om middelalderen og om de der maskiner, siger hun.

Den nye teknologipark kan besøges i hele sæsonen. Du kan læse mere om udstillingen og finde Middelaldercentrets åbningstider her.