NFH-træner vil have revanche for skuffende Tvis-exit

Nykøbing Falster-træner Niels Agesen ærgrer sig over afskeden med sin tidligere klub Team Tvis Holstebro efter sidste sæson. Det gør ham ekstra opsat på onsdag aften at slå sit gamle hold i damehåndboldligaen.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Det gjorde ondt på Niels Agesen, da Team Tvis Holstebro i januar meddelte, at klubben ville stoppe samarbejdet med ham efter udløbet af sidste sæson. Håndboldtræneren fik dog hurtigt nyt arbejde, eftersom han kort tid efter blev præsenteret som cheftræner for Nykøbing Falster Håndboldklub fra denne sæson.

Niels Agesen er derfor i høj grad motiveret, når Nykøbing Falster onsdag aften tager imod netop Team Tvis Holstebro i Dame Håndboldligaen.

- Det er lidt tvetydigt på den måde, at der er en del af mig, der stadig banker for Team Tvis Holstebro efter 15 år i klubben.

- Omvendt synes jeg også, at jeg uberettiget blev sat ud på et sidespor. Derfor er en anden del af mig stadig skuffet over den behandling, jeg fik.

- Jeg ville lyve, hvis jeg sagde, at jeg ikke var dybt skuffet over den måde, jeg kom fra Holstebro på. Jeg accepterer, at det er en arbejdsgivers ret at beslutte, hvem man vil have ansat, men det ændrer ikke ved, at jeg er skuffet over behandlingen. Og når nogle siger, at de ikke ønsker at have én ansat længere, så vil man altid gerne vise, at det ikke var så smart, siger træneren.

Håndboldgalla i ny arena

Både Nykøbing Falster og Team Tvis Holstebro har 11 point efter ni runder i Dame Håndboldligaen. Niels Agesens hold har hentet ni af pointene hjemme i Scandlines Arena i Nykøbing Falster, hvor holdet er ubesejret.

Onsdagens kamp skal imidlertid spilles i den nye Arena Næstved, der skal være spillested ved håndbold-VM for kvinder i december.

- Det betyder noget. Især fordi vores hjemmebane er så unik, der har været udsolgt stort set hver gang, og der har været massivt tryk på modstanderne.

- På den ene side er jeg lidt ærgerlig over, at vi ikke skal møde Team Tvis i Scandlines Arena. Omvendt er jeg glad for, at vi er en del af en håndboldgalla, hvor vi er med til at åbne en hal, hvor der skal spilles VM-kampe, siger Niels Agesen.

Kampen mellem Nykøbing Falster og Team Tvis Holstebro begynder klokken 19.30.

/ritzau/