NFH præsenterer ny fløjspiller

Torsdag blev venstrefløjen Lærke Nolsøe præsenteret som ny spiller i Nykøbing Falster Håndboldklub.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Nykøbing Falster Håndboldklub (NFH) præsentererede torsdag sin anden nye spiller på under en uge.

Denne gang er det fløjspilleren Lærke Nolsøe, der er klar til at trække i gult og spille for NFH.

Den unge venstrefløj har indtil nu spillet i Team Tvis Holstebro, hvor NFH-træner Niels Agesen var træner, før han kom til Falster sidste år, og hvor også landsholdspillerne Kristina 'Mulle' Kristiansen og Mette Gravholt har spillet. Også de spiller nu for NFH.

Forstærkningen af de to landsholdsprofiler fra denne sæsons start har i den grad hjulpet på NFH's placering i ligaen, og da de for nyligt besluttede, at nu går de altså efter medaljerne i næste sæson, gik de på jagt efter nye spillere. Fredag blev det præsenteret, at den tidligere NFH'er, stregspiller Sarah Iversen, vender tilbage til klubben i næste sæson, og nu kommer 19-årige Lærke Nolsøe altså også til Falster.

- I mine øjne er Lærke et af de største fløjtalenter i Danmark. Hun kommer fra et fantastisk miljø, hvor hun har stået bag en af de bedste på positionen. Hun ved, hvad der skal til, og jeg er overbevist om, at såfremt Lærke vil det, kan vi være med til at løfte hende yderligere. Hun er klar til at tage større ansvar og vil uden tvivl kunne bidrage med tempo og eksplosivitet. Så jeg glæder mig til at se Lærke i den gule trøje, siger Niels Agesen i en pressemeddelelse.

Klar til at tage ansvar

Lærke Nolsøe, der har 62 U-landskampe med 179 mål til følge og to kampe på udviklingslandsholdet på CV’et, ser frem til, at få mere ansvar fra næste sæson i NFH.

- Jeg valgte NFH fordi, det virker til at være en spændende klub med et godt miljø og høje ambitioner, som stemmer overens med mine egne ambitioner. Derudover føler jeg mig klar til at skulle tage mere ansvar, hvilket jeg ser muligheder for hos NFH, fortæller hun og tilføjer:

- Jeg er klar til, at der skal ske noget nyt i mit håndboldliv, og jeg synes, at NFH passer perfekt til, hvad jeg har i tankerne. Jeg forventer at se en personlig udvikling både på og udenfor banen. Jeg glæder mig utroligt meget til at starte op hos NFH og forhåbentligt byde ind med, hvad jeg kan som håndboldspiller.

Lærke Nolsøe, der bliver præsenteret i samarbejde med NFH’s nye platin partner McDonald’s, kan desuden bryste sig af at have vundet bronze ved U17 EM og U18VM, mens det sidste sommer ved U19 EM blev til en medalje af fineste karat.

Dagens pressemøde blev holdt på McDonald's i Nykøbing Falster, idet det er fastfood kædens logo, der kommer til at pryde den nye spillers trøje.

Lærke Nolsøe begynder i NFH til den nye sæson.