NFH lokker træner tilbage i målet

NFH har overtalt den tidligere målvogter for landsholdet. Mette Sahlholdt, til at tage en tørn mere i målet i første halvdel af næste sæson.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

NFHs ledelse har fået overtalt den tidligere landsholds-målvogter Mette Sahlholdt til at hjælpe NFH i første halvdel af næste sæson. Mette Sahlholdt overgik ellers pr. 1. juli til en funktion som målvogter træner i NFH. Men holdet kom i knibe på grund af en langtidsskade til holdets 1. målvogter Sandra Mittet.

Glæde hos formand
Formand Henrik Hansen oplyser i en pressemeddelelse, at klubben forgæves har ledt efter en målvogter både i Danmark og i hele Europa:
- Sandra er ude minimum til julepausen, så vi har ledt efter en målvogter, der kunne gå ind og være første valg foran vores unge talent Althea Reinhardt. Vi er utrolig glade for, at Mette vil hjælpe selvom hun har indstillet sin karriere. Vi skal spille et nyt hold sammen, så det er godt, vi har flere spillere der ved, hvad der kræves, siger Henrik Hansen

Lige begyndt på nyt job
Målvogter Mette Sahlholdt er taknemmelig for, at hendes arbejdsgiver har givet grønt lys.
- Jeg er lige begyndt på fuldtid på Nørre Alslev skole som pædagog, så timingen var ikke særlig god. Jeg er glad for at Nørre Alslev skole har sagt ja til at hjælpe med en løsning frem til 1. december, ellers kunne det ikke lade sig gøre at hjælpe NFH, fortæller Mette Sahlholdt.