NFH forlænger med Mia Møldrup

Håndboldklubbens stærke højre back tager fortsætter i den gule trøje. Den nye kontrakt forlænger samarbejdet med et år.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Nykøbing Falster Håndbold har valgt at forlænge 23-årige Mia Møldrups kontrakt og sikrer altså dermed den højre back’en mindst et år mere i den gule trøje. I en pressemeddelelse fortæller håndboldklubben, at de netop har underskrevet kontrakten.  

-          Jeg er super glad for, at Mia fortsætter i NFH. Jeg synes, hun har hævet sit topniveau i denne sæson, men vi arbejder hårdt på, at gøre hende mere stabil. Mia har været inde og snuse til B- landsholdet og jeg er sikker på, hun har smag på mere. Hun er meget seriøs og hun arbejder hele tiden på at blive bedre, siger cheftræner Kenneth Sahlholdt i en pressemeddelelse.

Nykøbing Falster Håndboldklub er ikke uvant for Mia Møldrup. Hun har nemlig allerede spillet to sæsoner i klubben og glæder sig til mere.

-          Jeg sætter stor pris på, at jeg kan fortsætte samarbejdet med NFH i endnu en sæson. Jeg har haft to gode sæsoner hernede, hvor jeg stort set er blevet min skulderskade kvit og har udviklet mig og lært en masse i både træning og kamp. Min mavefornemmelse siger mig, at NFH er det rigtige sted for mig, hvis jeg skal fortsætte min udvikling, fortæller Mia Møldrup.

Før NFH spillede Mia Møldrup blandt andet for FC Midtjylland og Team Esbjerg.