¨

NFH-anfører stopper

Foto: TV ØST

Maria Dueholm Sørensen, der er anfører for NFH's håndbolddamer, stopper efter tre år i klubben.

Anfører Maria Dueholm Sørensen har spillet sin sidste kamp for Nykøbing Falster Håndboldklub (NFH). Hun stopper nu i den gule trøje, skriver klubben på sin hjemmeside.

- Jeg har været rigtig glad for min tid i NFH, og det er er derfor også vemodigt, at det nu er slut. Det NFH projekt, som jeg har været en del af, har været super spændende, det har imponeret mig meget, og jeg har fået lov at udvikle mig både på og udenfor banen. Nu er der nye muligheder, der byder sig, og jeg glæder mig meget, siger Maria Dueholm Sørensen.

En krumtap

Hvad de nye muligheder er, melder udmeldingen ikke noget om, men fra klubbens side bliver der ønsket al mulig held og lykke til den nu forhenværende anfører.

- Maria har været krumtappen på og udenfor banen i de tre år, hun har været en del af NFH. Hun har altid været loyal overfor holdet og trænerteamet. Hun har altid sat holdet over personlige ambitioner og har været med til at sætte NFH på landkortet. Maria er en utrolig professionel spiller, og jeg ønsker hende al held og lykke fremover i den klub hun måtte vælge, siger cheftræner Kenneth Sahlholdt.

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App