Midtpunktet i Nykøbing ramt af brand (VIDEO)

Det godt 3.000 kvadratmeter store butiksområde blev søndag aften ødelagt af røg, forårsaget af flere småbrande.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

[video:flv:090302_brand_Nykoebing.flv]

Der kan meget vel være sket skader for millioner, da en brand med voldsom røgudvikling, søndag aften ramte Mitpunktet i Nykøbing Falster. Alle seks forretninger er blevet kraftigt røgskadet.

Branden blev opdaget, af både forbipasserende og beboere i bygningen, omkring klokken 18.30. Beboerne i lejlighederne over butikkerne kom alle ud i tide. Det skriver Folketidende.

- Vi ved endnu ikke, hvor ilden er opåstået. Men efter vi fik luftet ud, kunne vi konstatere, at der var flere småbrande rundt omkring. Ilden kan være spredt af for eksempel ventilationsanlægget, siger indsatsleder Ruben Salqvist, Guldborgsund Redningsberedskab.Vi ved endnu ikke, hvor ilden er opåstået. Men efter vi fik luftet ud, kunne vi konstatere, at der var flere småbrande rundt omkring. Ilden kan være spredt af for eksempel ventilationsanlægget, siger indsatsleder Ruben Salqvist, Guldborgsund Redningsberedskab, til Folketidende.

I alt rykkede omkring 25 brandfolk ud til branden. De fik ilden under kontrol, efter omkring en halv time. Derudover sørgede politiet for at afspærre Jernbanegade og Skolegade. Der var simpelthen frygt for, at de store vinduer i facaden ville eksplodere.

Ingen af lejlighederne to gtilsyneladende skade.