¨

Mette Gravholt er ny spiller hos NFH

Foto: TV ØST

På et pressemøde mandag aften blev det offentliggjort, at Mette Gravholt er NFHs nye spiller fra næste sæson.

Mette Gravholt er ny spiller hos NFH.

Sådan lød det fra klubben på et pressemøde, som blev afholdt mandag aften i Scandlines Arena i Nykøbing Falster.

- Det er med stor glæde, at vi kan præsentere endnu en klassespiller i NFH. Vi har, siden Camilla Fangel meldte ud, at hun skiftede til SK Århus, været på udkig efter en klassestreg. Da Mette Gravholt tidligere på året oplyste, at hun stopper i Viborg, tog vi naturligvis kontakt. Med Niels Agesen som ny træner og Kristina ”Mulle” Kristiansen som ny playmaker, så har Mette gode muligheder i NFH. Derfor er det med stolthed, jeg kan byde Mette Gravholt velkommen i NFH i de næste 3 sæsoner, siger Henrik Hansen, der er formand for NFH, i en pressemeddelelse. 

Mette Gravholt hentes fra Viborg HK og er dermed den anden landsholdspiller, som inden for den seneste uges tid skifter til klubben. 

- Jeg ser frem til at blive samlet med "Mulle" og Niels igen og for alvor sætte NFH på landkortet som en klub, der kan være med i toppen af dansk kvindehåndbold, siger Mette Gravholt i pressemeddelelsen.

Mette Gravholt og Kristina Kristiansen har tidligere spillet sammen i Team Tvis-Holstebro og har desuden dannet par privat. 

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App