Medaljer ved DM til brydere fra Falster

Bryderklubben Thor hiver medaljer med hjem i stor stil fra DM i Aalborg.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Brydeklubben Thor havde i dag syv brydere til start ved de danske seniormesterskaber, og der var medaljer til seks ud af syv af dem ved DM i Aalborg.

Mark O. Madsen, Frederik Ekstrøm, Nick Eliassen og Anders Ekstrøm fik alle guld i hver deres klasse, Jens Esbensen fik en sølvmedalje og Miki Kjeldsen fik en flot bronzemedalje med hjem.

For BK Thors helt store profil Mark O. Madsen var det de første kampe  i år, idet han har været sat ud på grund af en hjernerystelse. Thorbryderen var dog tårnhøj favorit til at vinde sin 11. DM titel i 80 kg klassen, og han skuffede altså ikke.

Teknikken var ikke i skabet endnu

Mark O. Madsen, der også er udtaget til OL i Rio, var ikke helt tilfreds til trods for sin guldmedalje, men han sætter pris på at kunne kæmpe igen.

- Timingen og teknikken sidder ikke i skabet endnu, men formen er til gengæld god og kampene er vigtige i forhold til forberedelserne fremmod OL, siger han.

Mark O. Madsen mærkede ikke noget til sin tidligere hjernerystelse under kampene, og det har han ikke gjort de sidste syv uger.

Brydeklubben Thors brydere: