¨

Mark O. Madsen tilfreds trods misset bronze

Foto: TV ØST

Den danske bryder fra Nykøbing Falster fik klaps af sin litauiske modstander, men godkender alligevel sin egen præstation.

Selv om den danske bryder Mark O. Madsen søndag aften missede muligheden for at vinde OL-bronze, er han ikke utilfreds med sin egen præstation i bronzekampen mod litauiske Aleksandr Kazakevic.

- Kampen blev afgjort på madrassen. Min modstander var bedst til at forsvare, og også i angrebet var han stærk. Derfor var det et fair resultat, siger Mark O. Madsen.

- Jeg er tilfreds med min indsats i dag. Jeg gav alt, jeg havde. Det var det bedste, jeg kunne levere, fortsætter bryderen.

Sidst, danskeren var med til OL, var i 2008 i Beijing. Her havde en kun 23-årig Mark O. Madsen udråbt sig selv som guldfavorit i samme vægtklasse, men måtte forlade den kinesiske hovedstad allerede efter første runde.

Dengang var danskeren så skuffet, at han overvejede sin karriere.

Nu vil Mark O. Madsen i første omgang skære lidt ned på antallet af træningstimer.

- Jeg vil trappe ned på træningen og fokusere på mit studie, så jeg kan få min bachelor i økonomi. Og så vil jeg selvfølgelig bruge mere tid med min familie, min kone og min søn, siger bryderen.

Håkan Nyblom også mulighed for at tage den første danske OL-brydemedalje siden 1948, men han tabte til ungarske Peter Modos.

/ritzau/

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App