¨

Mand på stoffer i biljagt i Nykøbing Falster

Foto: TV ØST

En 32-årig mand forsøgte fredag formiddag at køre fra politiet i Nykøbing Falster. Manden var efter alt at dømme på stoffer.

En 32-årig mand er blevet anholdt, efter han onsdag formiddag forsøgte at stikke af fra politiet midt i Nykøbing Falster.

Det oplyser Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi til TV ØST.

- En patruljevogn lagde mærke til manden, der kørte ret usikkert i sin bil. Da de forsøgte at stancdse manden prøvede han dog at stikke af fra politiet – og vi fulgte naturligvis efter ham for at finde ud af hvorfor, siger politikredsens vagtchef Jesper Loumand.

Biljagten foregik inde i byens gader, hvor manden både kørte meget stærkt og også kørte over for rødt lys.

Til sidst kørte manden dog igennem et T-kryds ved Gedservej/Prinsholmvej, hvor han kørte direkte ind i noget skov, hvor bilen blev standset.

Den 32-årige var dog ikke klar til at erkende sit nederlag, og forsøgte at løbe fra betjentene til fods. Det havde han dog ikke held med, da betjentene lynhurtigt løb ham op.

- Nu starter vi lige med at tage en blodprøve på manden for at fastslå, om han er påvirket af stoffer, som vi mistænker. Og derefter vil han blive mødt af en række sigtelser for færdselsforseelser, som han begik i et forsøg på at stikke af fra politiet, fortæller vagtchefen.

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App