Mand kørte ind i hus – og flygtede

Redningsberedskabet er netop nu ved at undersøge, om et hus i Nørre Alslev er i fare, efter det i nat blev påkørt af en flugtbilist.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

En bil er knust, og et hus kan være i fare efter en soloulykke natten til fredag, hvor en bilist kørte direkte ind i en husgavl ved Nørre Alslev.

Det oplyser Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi til TV ØST.

- Beredskabet er netop nu ved at undersøge huset, for at vurdere skaderne og måske stive af, fortæller vagtchef Søren Østervig fra Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi til TV ØST.

Bilist flygtede

Situationen er speciel, fordi bilisten valgte at flygte frastedet kort efter uheldet.

- Vi havde en patrulje lige ved siden af, men i de få minutter der gik, før den nåede frem, nåede bilisten at flygte fra stedet. Han blev simpelthen hentet af nogle venner, siger vagtchef Søren Østervig fra Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi til TV ØST.

Ved hvem det er

Politiet har en klar formodning om, hvem bilisten er – og også om, hvem vennerne er. De har dog indtil nu ikke vist sig at være hjemme.

- Nu skal vi have fundet ud af, om huset er i fare. Og så står den ellers på efterforskning og afhøring af bilisten, når han ellers dukker op, siger vagtchefen.