¨

Mand kørte ind i hus – og flygtede

Foto: TV ØST

Redningsberedskabet er netop nu ved at undersøge, om et hus i Nørre Alslev er i fare, efter det i nat blev påkørt af en flugtbilist.

En bil er knust, og et hus kan være i fare efter en soloulykke natten til fredag, hvor en bilist kørte direkte ind i en husgavl ved Nørre Alslev.

Det oplyser Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi til TV ØST.

- Beredskabet er netop nu ved at undersøge huset, for at vurdere skaderne og måske stive af, fortæller vagtchef Søren Østervig fra Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi til TV ØST.

Bilist flygtede

Situationen er speciel, fordi bilisten valgte at flygte frastedet kort efter uheldet.

- Vi havde en patrulje lige ved siden af, men i de få minutter der gik, før den nåede frem, nåede bilisten at flygte fra stedet. Han blev simpelthen hentet af nogle venner, siger vagtchef Søren Østervig fra Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi til TV ØST.

Ved hvem det er

Politiet har en klar formodning om, hvem bilisten er – og også om, hvem vennerne er. De har dog indtil nu ikke vist sig at være hjemme.

- Nu skal vi have fundet ud af, om huset er i fare. Og så står den ellers på efterforskning og afhøring af bilisten, når han ellers dukker op, siger vagtchefen. 

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App