¨

Mand amok i Marielyst

Foto: TV ØST

En mand overfaldt i nat flere tilfældigt forbipasserende i Marielyst og slog dem i ansigtet med knytnæve. Han er i dag varetægtsfængslet frem til den 2. august.

En mand gik i nat amok på flere tilfældigt forbipasserende ved Hotel Nørrevang i Marielyst. Klokken 03:25 blev Sydsjællands- og Lolland-Falsters Politi alarmeret om at manden havde slået flere i ansigtet med knytnæveslag.

- Vi fik et ret godt signalement af manden, og fandt ham rimeligt hurtigt så vi kunne anholde ham, fortæller vagtchefen fra Sydsjællands- og Lolland-Falsters Politi.

Men da betjentene på et tidspunkt forlod bilen for at tale med vidner, så den anholdte sit snit til at stikke af. Han løb ud af bilen, men blev dog hurtigt fanget igen.

Da patruljen senere ankom til politistationen overfaldt manden også én af betjentene med flere spark. Deusuden havde han også hash på sig.

Og det er ikke første gang manden går amok på den måde. Han er nemlig prøveløsladt for netop vold. Og denne gang løber hans udskejelser op i endnu en del sigtelser: vold, flugt fra politiet, vold mod tjenestemand i funktion og besiddelse af hash. Manden blev i dag fremstillet i grundlovsforhør i retten i Nykøbing Falster og er foreløbigt varetægtsfængslet frem til den 2. august.

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App