Lokalt racertalent jagter Le Mans plads

21-årige Mikkel Mac fra Nykøbing Falster skal i weekenden jagte en Le Mans-plads, når han sammen med Jan Magnussen og Johnny Laursen kæmper om en plads.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

En spændende weekend venter forude for 21-årige Mikkel Mac fra Nykøbing Falster. Sammen med Jan Magnussen og Johnny Laursen udgør han racerteamet Formula Racing, og de 3 skal forsøge at sikre sig en plads ved sommerens 24-timers Le Mans-løb. Det skriver BT.

Holdet skal i weekenden køre på Estoril-banen i Portugal og kæmper om sejren i den Europæiske Le Mans-serie (ELMS) i deres ferrari 458 GT3.

En kæmpe udfordring

Lige nu er Formula Racing på andenpladsen i GTC-klassen med 18,5 point efter russiske SMP-team, og det kommer til at kræve en kæmpe indsats, hvis holdet skal kvalificere sig til sommerens Le Mans.

- Ingen tvivl om, at det bliver en kæmpe udfordring, da SMP-teamet har været både hurtige og stabile i alle afdelinger. Når det er sagt, ville det være helt fantastisk at hjælpe drengene med at komme til Le Mans, siger Jan Magnussen, der ikke selv vil kunne være med til sommer, hvis det lykkedes at sikre en plads.

Han skal passe sine aftaler hos Corvette teamet GTE Pro-klassen og må overlade pladsen i Formula Racing til en anden, skriver BT.