¨

Lokalt forbrugersite spår Black Friday til at nå nye højder: - Det er blevet mere vildt

Ifølge det lokale forbrugersite PriceRunner er der bedre tilbud og flere butikker, der deltager i årets Black Friday, end der har været tidligere.

Der er i øjeblikket tryk på det lokale forbrugersite, PriceRunner, hvor man kan sammenligne priser.

For det boomer med tilbud i mailboksen og i butiksvinduerne.

Black Friday blev allerede skudt i gang på internettet klokken 00.00 i nat. På halvanden time var der 600.000 besøgende, der lagde vejen forbi PriceRunner.

Der har været en konstant trafik på sitet PriceRunner, siden klokken syv i morges

Maritn Andersen, direktør hos PriceRunner 

- Vi så det allerede fra i går aftes. Det er blevet mere vildt. Vi troede, vi havde nået toppen sidste år, men det kan vi godt glemme. Lige nu ligger vi faktisk og har cirka 45 procent mere trafik på sitet end sidste år. Det er en meget stor vækst, siger Martin Andersen, der er direktør for PriceRunner.

Alle medarbejderne hos PriceRunner har været på arbejde hele natten, for at sørge for, at alle priserne var opdateret.

Konstant trafik på sitet siden klokken 07.00

Den gratis sammenligningstjeneste forventer, at der løbende bliver meget trafik på sitet hele dagen.

- Der har været en konstant trafik på sitet PriceRunner siden klokken syv i morges. Den ligger konstant høj, og det vil den gøre til i aften, siger Martin Andersen.

Data viser, at trafikken peaker, lige inden folk skal på arbejde om morgenen fra klokken 7-9, igen til frokost og så igen til aften.

PriceRunner forventer, at der i dagene omkring Black Friday vil være omkring en million mennesker forbi sitet. Og det tal når de hurtigt, ifølge direktøren for PriceRunner.

Tre gode råd til at handle på Black Friday:

  1. Når du ser et spar-tilbud, så lad vær med at kigge på, hvor mange procent, du sparer, men sammenlign prisen med hvad varen tidligere har kostet, eller hvad den koster i andre butikker.
     
  2. Sørg for at have en ønskeliste eller en favoritliste klar, så du ved, hvad du skal ud og handle.
     
  3. Væbn dig med tålmodighed. Der er mange mennesker ude i butikkerne, og der er mange mennesker på nettet, så det kan godt gå lidt langsomt det hele.

    Kilde: PriceRunner

Flere butikker deltager i år

Sammenligner man Black Friday i år med de andre år, har forbrugsmønstret ændret sig.

Der er flere gode tilbud i år end sidste år. Der er selvfølgelig stadig tilbud, hvor man skal se sig for, men vi finder rigtig mange spændende og gode tilbud frem

Maritn Andersen, direktør hos PriceRunner 

- Vi kan se, der kommer endnu flere butikker med, og når der kommer flere butikker, kommer der flere tilbud, og så kommer der også flere forbrugere, siger direktøren.

Hos PriceRunner kan de se, at der er flere butikker med end sidste år og dermed også bedre tilbud.

- Der er flere gode tilbud i år end sidste år. Der er selvfølgelig stadig tilbud, hvor man skal se sig for, men vi finder rigtig mange spændende og gode tilbud frem. Der hjælper også med at få forbrugerne ind til computeren, siger Martin Andersen.

Butikkerne er blevet bedre til at forhandle gode aftaler

Det helt store spørgsmål til Black Friday er dog, om man reelt kan spare noget. Og det kan man. I hvertfald i år, siger direktøren fra PriceRunner.

- Det, vi kan se, er, at cirka en tredjedel af tilbuddene er gode tilbud. En tredjedel er uændret, det vil sige, man siger, det er et tilbud, men det er typisk den samme pris og den anden tredjedel er ikke et godt tilbud. Der har varen måske været til en billigere pris tidligere, siger Martin Andersen.

Og en tredjedel er faktisk mange. For det har langt fra været ligeså mange gode tilbud de forrige år.

- Det, vi har oplevet de sidste par år, er, at vi stod tilbage med en mat følelse af var det bare det?, men det gør vi altså ikke i år. Jeg synes, butikkerne er blevet meget bedre til at være forberedt til det, og have forhandlet nogle gode aftaler hjem på produkter, siger direktør Martin Andersen.

De bedre tilbud gælder alle typer af produkter. I går aftes var der ifølge PriceRunner primært tilbud på elektronik, hvor det her til formiddag har været legetøj, bolig og indretning, der har været i højsæde.

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App