Lige nu kulminerer fire års træning for Mark O. Madsen

Mark O. Madsen fra brydeklubben Thor i Nykøbing skal i dag dyste til OL. Dermed kulminerer fire års intensiv forberedelse for bryderen på én dag.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Fire års slid og slæb bliver afgjort på én dag, når bryderen Mark O. Madsen søndag skal dyste i de Olympiske Leges brydekampe i Rio.

Mark O. Madsen stiller op i 75 kilo-klassen, og der er afgjort tale om en dommens dag for ham – alle brydekampe ved legene afvikles nemlig søndag. Efter en kamp klokken 16.00 mod iranerenSaeid Morad Abdvali er han nu videre til kvartfinalen ved konkurrencen.

10 år på toppen

Mark O. Madsen har  været en del af eliten i sporten på verdensplan de seneste 10 år.

Han er til daglig tilknyttet brydeklubben Thor i Nykøbing Falster, og han var før OL klar på at give den alt, hvad han kan i Rio.

- Det, der kendetegner mig som bryder, er, at jeg er diciplineret og professionel. Og det prøver jeg at indrette hele mit liv efter. Jeg vil gerne sige, jeg tager hvad som helst med hjem fra Rio. Hvis jeg gør mit absolut bedste, og tager til Rio, og præsterer så godt som jeg kan. Så har jeg leveret mit bedste, siger han.

Spået gode chancer

Han er på forhånd spået gode medaljechancer ved dagens show, efter han i foråret ellers led af gener efter en hjernerystelse.

TV ØST sender søndag aften klokken 19.50 programmet ’Kender du en’ med netop Mark O. Madsen.